SEO uitbesteden: hoger in Google

Versla de concurrentie en verhoog jouw omzet 

SEO: zoekmachine optimalisatie

Je hebt een mooie website en de bezoekersaantallen zijn stabiel. Maar te laag, omdat het vooral vrienden, familie en anderen zijn die jouw bedrijf al kennen. Wat kun je doen om ook nieuwe bezoekers aan te trekken?

Je moet werken aan de vindbaarheid van jouw website in Google. Zonder dat je vindbaar bent kunnen nieuwe bezoekers je niet bereiken, dus zal je hen nooit kunnen aanspreken.

En jouw concurrenten? Die komen wel naar voren als je zoekt naar jouw producten, diensten en andere belangrijke termen in de branche. Zij hebben tijd gestoken in hun online vindbaarheid, maar hoe hebben ze dat gedaan?

Ze doen dat door hun SEO uit te besteden. Dus doe jij dat niet en ga je er ook zelf niet goed mee aan de slag? Dan zullen ze hoger blijven in Google en loop je belangrijke online omzet mis.

Zelf doen? Voorkom deze valkuilen

Wil je jouw SEO niet uitbesteden, maar het zelf doen?

Ook dat kan, als je maar niet trapt in de belangrijke valkuilen.

Dus voorkom veelgemaakte fouten en een eventuele penalty of zelfs verwijdering uit de zoekresultaten.

 • Tijd. Goede SEO kost veel tijd
 • Doorlopend. Zodra je stopt dalen de posities
 • Kennis. Goede SEO-kennis is een must
 • Ontwikkelingen. Zorg dat je op de hoogte blijft
 • Penalty. Voorkom penalty's en andere problemen

SEO Uitbesteden

Jouw SEO uitbesteden? Onze ervaren SEO-specialisten werken volgens de officiële Google-richtlijnen voor inhoud (https://support.google.com/webmasters/answer/35769). Dat betekent dat we begrijpen hoe de zoekmachine werkt, hoe jouw website in elkaar moet zitten en wat er nodig is om hoger in de zoekresultaten te komen.

We maken een SEO-plan, nadat we jouw website zorgvuldig hebben geanalyseerd. Het plan vormt de basis voor jouw nieuwe SEO-strategie, waarmee we de concurrentie verslaan. Met de onderstaande technieken richten we ons op alle onderdelen van zoekmachine-optimalisatie.

Zoekwoordenonderzoek

Welke termen gebruiken potentiële klanten die zoeken naar jouw diensten of producten? Wij doen onderzoek naar waar de doelgroep naar zoekt. Die termen verwerken we strategisch op de pagina’s van jouw website.

Een zoekwoordenonderzoek lijkt eenvoudig, maar vraagt om deskundige interpretatie. Wat bedoelt iemand met een zoekopdracht en wie is er echt koopgericht? Zo vinden we de termen met de meeste potentie.

 • Focus op zoekvolume
 • Aandacht voor de intentie
 • Strategie voor de lange termijn

Technische SEO

We herstellen fouten die de zoekmachine blokkeren en verbeteren de structuur om bezoekers een betere gebruikservaring te bieden. Zo optimaliseren we voor twee key-indicators van het Google-algoritme.

De technische optimalisatie levert directe beloningen op, zodat je met de belangrijke zoektermen hoger in Google komt. Wij regelen een uitstekende ranking voor de pagina’s waarmee jij online wilt scoren.

 • Korte laadtijd
 • Logische structuur
 • Geen errors

On-page SEO

Goede zoekmachine-optimalisatie vraagt om een logisch verhaal dat de zoekvraag van bezoekers beantwoordt. We denken mee over de opbouw, structuur en waarde die je online biedt. Google herkent die focus op de bezoeker en merkt dat je levert wat er wordt gevraagd.

Geoptimaliseerde pagina’s scoren beter en sluiten beter aan bij wat de bezoeker graag van je wilt weten. Het verbetert jouw vindbaarheid in de zoekmachines en draagt ondertussen bij aan een betere online conversie.

 • Logische opbouw
 • Sterke content
 • Structured-data

Linkbuilding

De populariteit van jouw website bepaalt de positie in de zoekresultaten. Wij verzamelen links van anderen websites naar die van jou. Een belangrijk signaal voor Google dat je een hogere positie in de resultaten verdient.

We bouwen aan een sterk linkprofiel, die bijdraagt aan jouw online autoriteit. Voor specifieke pagina’s en voor de website als geheel, waarmee we technisch bijdragen aan een betere online vindbaarheid.

 • Relevante links
 • Focus op kwaliteit
 • Online autoriteit

Rapportage

Natuurlijk doen we niets zonder jou op de hoogte te brengen. En daar achteraf over de rapporteren, zodat je zelf kunt zien wat de resultaten zijn. We sturen bij waar dat nodig is, om steeds verder te optimaliseren.

We houden het bij en monitoren de voortgang, waarmee we bouwen aan een doorlopend proces. Dus wil je jouw SEO uitbesteden? We pakken het op, bijten vast en laten niet meer los voordat je de gewenste resultaten bereikt.

Wat klanten over ons zeggen

Oozi

Meerdere websites

" Productieve samenwerking gehad m.b.t. SEO strategie."

Oozi

Iris

Sfeerlampen.nl

" Mijn passie ligt bij het inrichten van woningen. De kennis van 'online vindbaarheid' moest ik daarom aan een expert over laten. Zo blij dat Leadfuel mij helpt met de organische strategie. "

Iris

Ervaar de voordelen

Jij wilt je richten op waar je het beste in bent, daarom doen wij dat ook. We laten je graag de voordelen van SEO ervaren:

Voordelen SEO

 • Topposities op belangrijke zoektermen
 • Gratis verkeer van nieuwe bezoekers
 • Meetbare resultaten
 • Bouwen aan online autoriteit
 • Hoge Click-Through-Rate (CTR)

Aan de slag: SEO uitbesteden

Jouw SEO uitbesteden om de concurrentie te verslaan? SEO is een tijd- en energierovend proces dat vraagt om specifieke kennis en uitgebreide ervaring. Er zijn veel variabelen om rekening mee te houden, waar we je graag bij helpen.

Benieuwd wat SEO jou zal opleveren en wat daarvoor nodig is? Tijdens ons gratis adviesgesprek geven we je de belangrijkste inzichten.

Veelgestelde vragen

Wat is SEO?

Benieuwd wat SEO is? Het is zoekmachine-optimalisatie, een verzameling van alles wat we doen om jouw website hoger in Google en andere zoekmachines te krijgen. Zo behaal je meer omzet, met nieuwe bezoekers die je online vinden.

Hoe werkt SEO?

SEO bestaat uit de technische optimalisatie, on-page optimalisatie (content) en off-page optimalisatie (online autoriteit). Samen vergroten ze de kans om topposities in de zoekmachines te veroveren.

Waarom SEO uitbesteden?

Jouw SEO uitbesteden? Het is een tijd- en energierovend proces, dat vraagt om specifieke kennis en uitgebreide ervaring. Wij bijten ons vast en laten pas los als je de gewenste resultaten bereikt.

Waarom garandeer je geen #1 positie?

Geen enkel SEO bureau kan jou een #1-positie garanderen. En doet een ander dat wel? Vraag je af of het bureau de goede keuze is, omdat zij geen invloed hebben op wat concurrenten doen.

Welke positie kan ik behalen?

We behalen veel #1- en top 3-posities op belangrijke zoektermen met veel concurrentie. Tijdens het gratis SEO adviesgesprek maken we een beoordeling en schatten we de mogelijkheden in.

Wat levert SEO op?

Jouw SEO uitbesteden en benieuwd wat het oplevert? Een goede vindbaarheid levert extra online omzet op, uit nieuwe bezoekers die jouw website anders niet hadden weten te vinden.