Google Ads specialist

Uitbesteden aan ervaren professionals.

Duizenden klanten zoeken naar wat jij aanbiedt. Voorkom met een Google Ads specialist dat ze jou niet zien. 

Google Ads specialist

Je bent op zoek naar meer nieuwe klanten, maar waar vind je die online?

Zoekmachines zoals Google en Bing vormen ook in jouw branche de belangrijkste kanalen.

Werk met een Google Ads specialist aan jouw SEA-strategie en voorkom dat de bezoekers doorklikken naar anderen die wel adverteren op de zoektermen die ook voor jou belangrijk zijn.

Wij helpen je online groeien met PPC (Pay Per Click) campagnes.

Je betaalt pas als bezoekers jouw website of webshop daadwerkelijk aanklikken, zodat je de kosten eenvoudig in de hand houdt.

Erg blij met de jongens van leadfuel! Veel kennis van de Google diensten en vooral de vlotte communicatie is erg fijn. Op dit moment lopen er een aantal campagnes die zich al dubbel en dwars terugverdiend hebben. Toppers!

Herman Muurlink - Aloha Media

Een kijkje in de keuken

Waarom wij denken dat Leadfuel een van de beste PPC kantoren van Nederland is. Bij ons zit je goed als je Google Adwords uitbesteed.

Altijd op zoek naar groei

Jij zoekt online groei, dus dat is precies waarmee we je graag van dienst zijn. We helpen je groeien in omzet en de concurrentie te verslaan door nieuwe klanten aan te trekken. Dat doen we binnen ieder budget, waarna we altijd klaarstaan om naar een hoger niveau te schalen zodra je daar klaar voor bent.

Samenwerken in plaats van voor je werken

We behandelen jouw geld als ons geld, dus daar gaan we zorgvuldig mee om. We werken voor jou, en ondertussen net zo goed samen met jou. Samen behalen we de beste resultaten, waarbij wij de Google Ads specialist zijn. Vanuit onze expertise kun jij vertrouwen op campagnes waarmee we er alles uithalen wat erin zit.

Overzichtelijke statistische analyses

Een advertentie maken voor Google of Bing kan iedereen. Als Google Ads specialist analyseren we de belangrijke statistieken, zodat we succesvolle trends verder kunnen uitbouwen en het afkappen als het niet werkt. Je kunt jouw SEA-campagne uitbesteden zonder dat je daar veel omkijken naar hebt.

Hoge Return on investment (ROI)

Wij richten ons op Google Ads en Bing Ads, al begrijpen we wat er daarna nodig is om een bezoeker tot klant te converteren. We kijken mee en adviseren over visueel sterke webpagina’s. Een conversie is bij ons pas geslaagd als het daadwerkelijk Return on Investment oplevert, dus omzet op basis van jouw investering.

Echte resultaten uit de praktijk

Wat levert het op als je in ons investeert als Google Ads specialist? Dat kunnen we je natuurlijk vertellen, al laten we het je liever gewoon zien.


Met een voorbeeld uit een markt met veel concurrentie, waarin we met een beperkt budget toch een constante stroom van goede leads verzamelen.


De naam van het bedrijf hebben we uit privacy-overwegingen niet weergegeven. Maar wil je graag meer weten of ben je benieuwd naar meer resultaten? Bel ons op telefoonnummer 085 06 07 006, stuur een e-mail naar info@leadfuel.nl of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

* Dit is een van de vele succesverhalen. Telefonisch bespreken wij er graag meer.

screenshot google ads

Over Bjorn Hilverda: Google Ads specialist

Benieuwd naar de Google Ads specialist die voor jou aan de slag gaat als je het wilt uitbesteden?

Bjorn Hilverda is al bijna 10 jaar webmarketeer en is gespecialiseerd in on-page optimalisatie op basis van SEO en SEA. Hij zet Search Engine Optimization, Search Engine Advertising en Facebook Advertising in om te optimaliseren voor (lokale) zoekresultaten en conversies.

“Ik vind het een geweldige uitdaging om de concurrentie steeds net een stap voor te zijn. Het zijn dynamische vakgebieden waarin er geen garanties gelden, dus verdiep ik me doorlopend in de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.”

Onze Google-certificaten

Je laat ook geen tandarts zonder diploma in je gebit boren, dus kies voor een Google Ads specialist met geaccrediteerde en gecertificeerde kennis van zaken.

Google zoeken certificering
Google Ads Display certificaat
Google Shopping certificaat

Komende week nog enkele plekken vrij. Vraag nu jouw Google Ads-adviesgesprek aan.

Onze Google specialisaties

Google Search

Google Analytics

Google Display

Mobiele Ads

Google Shopping

Google Tag Manager

Video Ads

Google Mijn Bedrijf

Google Ads bureau

Wil je jouw Google Ads uitbesteden aan een bureau met ervaring? We maken jouw campagne graag tot een succes. Dat doen we aan de hand van 5 duidelijke stappen, waarmee je bovendien heel vrijblijvend kunt instappen.

1. Leren kennen

Bereid je maar voor, omdat we graag veel van je willen weten. Over jouw business, je klanten, waar ze vandaan komen en wat ze nu en in de toekomst kunnen opleveren.

2. Concurrentieonderzoek

Van concurrenten kunnen we veel leren, dus we nemen de tijd om jouw markt te begrijpen. We analyseren de andere spelers, zodat we een plan kunnen maken om ze te verslaan.

3. Accountcheck

Heb je al wat ervaring met Google Ads of SEA in het algemeen? We bekijken de resultaten en trends, om met die analyse ons voordeel te doen voor de nieuwe campagne(s).

4. Aan de slag

We smelten de kennis, inzichten en ervaringen die we opdoen samen tot een effectieve strategie. Zo bouwen we aan een winstgevende en schaalbare Google Ads-campagne. 

5. Optimaliseren - groeien - herhalen

Wij hebben net als jij de ambitie om te groeien. Zodra de data binnenstroomt analyseren we de resultaten. Met A/B-tests leggen we de basis voor doorlopende groei en verbetering.