Google Ads specialist

Duizenden klanten zoeken naar wat jij aanbiedt. Met een ervaren Google Ads specialist willen ze alleen jouw bedrijf.

Google Ads specialist

Je bent op zoek naar meer nieuwe klanten of een betere besteding van het Google Ads budget?

Zoekmachine Google vormt ook in jouw branche een van de belangrijkste kanalen. 93% gebruikt Google als zoekmachine.

Werk met een Google Ads specialist aan jouw SEA-strategie en voorkom dat de bezoekers doorklikken naar anderen die wel adverteren op de zoektermen die ook voor jou belangrijk zijn.

Wij helpen je online groeien met PPC (Pay Per Click) campagnes.

Je betaalt pas als bezoekers jouw website of webshop daadwerkelijk aanklikken, zodat je de kosten eenvoudig in de hand houdt.

Erg blij met de jongens van leadfuel! Veel kennis van de Google diensten en vooral de vlotte communicatie is erg fijn. Op dit moment lopen er een aantal campagnes die zich al dubbel en dwars terugverdiend hebben. Toppers!

Herman Muurlink - Aloha Media

Een kijkje in de keuken

Waarom wij denken dat Leadfuel een van de beste PPC kantoren van Nederland is. Bij ons zit je goed als je Google Adwords uitbesteed.

Altijd op zoek naar groei

Jij zoekt online groei, dus dat is precies waarmee ik je graag mee van dienst ben. Ik help je groeien in omzet en de concurrentie te verslaan door nieuwe klanten aan te trekken. Dat doe ik binnen ieder budget, waarna ik altijd klaarsta om naar een hoger niveau te schalen zodra je daar klaar voor bent.

Samenwerken in plaats van voor je werken

Ik behandelen je geld als mijn eigen geld, dus daar ga ik zorgvuldig mee om. Ik werk voor jou, en ondertussen net zo goed samen met jou. Samen behalen we de beste resultaten, waarbij ik de Google Ads specialist ben. Vanuit onze expertise kun je vertrouwen op campagnes waarmee ik er alles uithaal wat erin zit.

Overzichtelijke statistische analyses

Een advertentie maken voor Google kan iedereen. Als Google Ads specialist analyseer ik de belangrijke statistieken, zodat ik succesvolle trends verder kunnen uitbouwen en het afkappen als het niet werkt. Je kunt je SEA-campagne uitbesteden zonder dat je daar veel omkijken naar hebt.

Hoge Return on investment (ROI)

Ik richt op Google Ads, al begrijp ik wat er daarna nodig is om een bezoeker tot klant te converteren. Ik kijk mee en adviseer over visueel sterke webpagina’s. Een conversie is bij ons pas geslaagd als het daadwerkelijk Return on Investment oplevert, dus omzet op basis van jouw investering.

Wat levert het op als je investeert in een Google Ads specialist? 

Wat levert het op als je investeert in een Google Ads specialist? 


Dat kan ik je natuurlijk vertellen, al laat ik het je liever gewoon zien. Met een nieuw account stel ik een plan op en ga ik zo snel mogelijk van start. 


Als er al een account aanwezig is, wordt er diepgaand onderzoek gepleegd naar alle kansen en bedreigingen. Deze worden met een slim plan aangepakt. 

Over Bjorn Hilverda: Google Ads specialist

Benieuwd naar de Google Ads specialist die voor jou aan de slag gaat als je het wilt uitbesteden?

Bjorn Hilverda is al bijna 10 jaar webmarketeer en is gespecialiseerd in on-page optimalisatie op basis van SEO en SEA. Hij zet Search Engine Optimization, Search Engine Advertising en Facebook Advertising in om te optimaliseren voor (lokale) zoekresultaten en conversies.

“Ik vind het een geweldige uitdaging om de concurrentie steeds net een stap voor te zijn. Het zijn dynamische vakgebieden waarin er geen garanties gelden, dus verdiep ik me doorlopend in de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.”

Google-certificaten

Je laat ook geen tandarts zonder diploma in je gebit boren, dus kies voor een Google Ads specialist met geaccrediteerde en gecertificeerde kennis van zaken.

Google zoeken certificering
Google Ads Display certificaat
Google Shopping certificaat

Komende week nog enkele plekken vrij. Vraag nu jouw Google Ads-adviesgesprek aan.

Onze Google specialisaties

Google Search

Google Analytics

Google Display

Mobiele Ads

Google Shopping

Google Tag Manager

Video Ads

Google Mijn Bedrijf

Google Ads bureau

Wil je jouw Google Ads uitbesteden aan een bureau met ervaring? Ik maak jouw campagne graag tot een succes. Dat doe ik aan de hand van 5 duidelijke stappen, waarmee je bovendien heel vrijblijvend kunt instappen.

1. Leren kennen

Bereid je maar voor, omdat ik graag alles wil weten. Over jouw business, je klanten, waar ze vandaan komen en wat ze nu en in de toekomst kunnen opleveren.

2. Concurrentieonderzoek

Van concurrenten is veel te leren, dus ik neem de tijd om de markt te begrijpen. Ik analyseer de andere spelers, zodat ik een plan kan maken om ze te verslaan.

3. Accountcheck

Heb je al wat ervaring met Google Ads of SEA in het algemeen? Ik bekijk de resultaten en trends, om met die analyse ons voordeel te doen voor de nieuwe campagne(s).

4. Aan de slag

Kennis, inzichten en ervaringen worden samengesmolten om samen tot een effectieve strategie te komen. Zo bouwen we aan een winstgevende en schaalbare Google Ads-campagne. 

5. Optimaliseren - groeien - herhalen

Wij hebben net als jij de ambitie om te groeien. Zodra de data binnenstroomt analyseer ik de resultaten. Met A/B-tests leg ik de basis voor doorlopende groei en verbetering.